13 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Vinnarna i EBU Connect 2019. Andra från vänster Francois Bonis, trailerchef på SVT Kommunikation. Foto: Cellence

Publicerad 22 maj 2019 12:54 - Uppdaterad 22 maj 2019 12:55

Silver till SVT-trailer vid EBU Connect Awards

SVT:s trailer ”Sommarlov” fick en silverplacering i kategorin ”Best promotion for children under 13” år vid EBU Connect-galan i Tallin.

– Grattis till oss på SVT Kommunikation och till ansvarig trailerproducent Staffan Lundberg och kommunikationsansvarig Pernilla Ståhl, säger Francois Bonis, trailerchef på SVT Kommunikation.

Eurovision Connect är en årlig konferens inom ramen för European Broadcasting Union med deltagare från public service-företag i hela Europa. I år anordnades konferensen i Tallin den 20-21 maj.

EBU Connect väljer ut vilka av de inskickade bidragen som nomineras till respektive kategori. Men det är deltagarna på konferensen som sedan röstar fram vinnarna.

Utöver ”Sommarlov” var SVT även nominerad i kategorin Best entertainment promotion med Världens sämsta indier, Best editing based on existing material för Bergman – revisited och Best social media campaign för Bron.

Silverplaketten för ”Best promotion for children under 13”.

Fakta: Eurovision Connect är en årlig konferens inom ramen för European Broadcasting Union med deltagare från public service-företag i hela Europa.

Charlotta Lambertz

0 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör