7 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Den 17 juni hölls en avtackning för Zusanne Kylander som slutar efter 47 år på SVT.

Publicerad 28 juni 2019 15:37 - Uppdaterad 28 juni 2019 15:39

Avtackning för Zusanne Kylander som har sminkat SVT i 47 år

Den 17 juni hölls en avtackning för Zusanne Kylander som slutar den 30 juni efter 47 år på SVT, nästan rekord!

Zusanne började som 20-åring och har sedan dess varit delaktig i sminket på nästan alla program. Listan är väldigt lång men tyngdpunkten har ändå varit nöjesprogrammen. Några titlar som kan lyftas fram är Söndagsöppet, Allsången, Nationaldagen, Mello men även Skavlan, Babel och såklart alla våra nyhetssändningar – och mycket mer däremellan.

De flesta programledare har någon gång sminkats av Zusanne innan sändning och även fått ta del av hennes spontanitet och härliga personlighet men framför allt hennes kunskaper inom området.

– Alla verksamheter behöver sina stabila och ansvarsfulla medarbetare och Zusanne har utfört sitt uppdrag med stort engagemang ända till den sista arbetsdagen – underbart! Det är med säkerhet många som kommer att sakna Zusanne när allt drar igång efter sommaren, säger Catrin Sundstén, gruppchef Projektadmin & Smink.

Det var både programledare, kollegor inom sminkgruppen och många fler som Zusanne arbetat mycket med på plats vid avtackningen. Efter flera varma tal och skålar från kollegor och med en härlig stämning tackade Zusanne för sig. Hon tog sina presenter under armen, den finaste var kanske fotoboken från kollegorna, och gick ut på sin långa ledighet.

Bildcollage från avtackningen:

5 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör