10 december

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Publiken hissar

 • ”Tusen tack för att ni valde Kattis till programvärd på julafton”


  "Kattis Ahlström på julafton. Fint å sympatiskt 👍👍 bra val av svt""Ok nästa år så vill jag ha: Rolf Lassgård. Kjell Bergqvist. Susanne Reuter. Leif GW. Anna Mannheimer. Helst alla på en gång. 🙌🏻""Så underbart hon är bäst. I år har ni verkligen valt rätt person. Hon är BÄST""Grattis Kattis. Nu blir det en fin jul.En underbar människa.💞💞""Bra val tycker jag. Lugn och fin tjej ,härlig att lyssna på. 😊 På min lista av julvärdar står också Björn Skifs, Måns Zelmerlöw. 😍""Hon blir säkert kalasbra ☺️ å vad roligt att det alltid går till olika människor, detta hedersuppdrag på julafton 😍""Riktigt bra val! Hon är grym 👏😍""Kattis Ahlström som årets Julvärd är ändå ett högst rimligt val. Mer märkligt att hon inte redan varit det. Ett bra val!""Skönt att Ni tar julen på allvar och sänder live på julafton. Håll på traditionerna Mer Jul i TV, Tack””Tusen tack för att ni valde Kattis till programvärd på julafton, nu ser jag med värme fram emot dagen. Önskar henne stort lycka till.””Kattis blir bra 👌🌲🤶 SVT låt det bli en långkörare a la Weise 😀”
 • “Intressant och givande samtal i Babel"


  “Verkligen ett spännande program ikväll!” “Kvällens Babel både intressant och roligt! Vibeke Holst är ju en drömperson att intervjua: facsinerande, ärlig, glad och smart. En riktig naturbegåvning! Jessika avslappad och suverän. TACK FÖR TREVLIG IHÅGKOMMELSE!” “Intressant o givande samtal i Babel med intressanta o inspirerande författare/ kvinnor. 😄🤗🙋” "Så bra program 👍💕"

  "Babel är alltid bäst! Extra intressant reportage i kvällens program om vårt samhälles mätfokus. Tack för att du beskriver det så bra!"

 • "Äntligen! Toppbetyg SVT!"


  "Även om många "inte har några problem alls", så är iallafall jag glad att det kom ett program där man kan få lite mer kunskap om det hela. Det behöver åtminstone jag. Heja SVT!""Äntligen! Toppbetyg SVT! ❤️""En mycket bra program utmärkt inspelat och utförande. Gillade det skarpt. Mer av sådant SVT.""Tack för ett toppen program 💜💜""Jag vill som man tacka för ett bra och intressant program-Klimakteriet. Min fru är 50 år och är sedan ca ett år i klimakteriet. Jag uppskattar att ni tar upp ämnet och därmed ökar. Kunskapen och förståelsen för klimakteriet för såväl kvinnor som män.""Ville bara säga att ERT PROGRAM OM KLIMAKTERIET MED MALIN JAOBSON BÅTH VAR DET MEST VÄSENTLIGA NI SÄNT PÅ LÄNGE. Hon som programledare var perfekt och genuin vilket gav programmet sin guldkant, och att alla fantastiska kvinnor som så öppet ville prata och berätta var fint. Tacka livet för de två timmarna.""Hej SVT, Vilket fantastiskt program - med glimten i ögat har ni belyst oss kvinnor på ett underbart sätt. Ni har helt rätt - vi pratar inte om klimakteriet. Jag är 57 och här fick jag svar på flera frågor. Framförallt känner jag en stolthet - över att vara kvinnan kvinna i mina bästa år. När man är i syd Europa går mogna kvinnor med högt huvud och det tycker jag att vi också ska bli bättre på. Tack alla kvinnor som delade med sig - ni gav mig styrka! (SVT gör så många bra program)"
 • ”Informativt och med glädje och charm, fantastiskt!”


  "En så varm, humanistisk ton detta program har haft. Klokskap. Lågmäld intelligens." Så mycket jag har fått lära mig. Jag är faktisk djupt rörd. Det var så fint gjort av två fina människor och det gjorde mig lycklig. Nu kan jag så mycket mer." "Vilket roligt program! 2 avsnitt kvar. Se det!"   "Hej måste bara skriva till er efter att tittat färdigt på svtplay " Världens sämsta indier". Vilket härligt program som David och Malin gjort, informativt och med glädje och charm, fantastiskt!! Väldigt uppskattat, hälsa dom så gott och jag och min man sitter nu med ett leende på läpparna" "Malin Mendel i " världens sämsta indier" , var så bra. Hon har verkligen tv-personlighet. Hoppas ni kan ha fler program med henne ❤. Gärna om Indien.. hon är grym 😁😍. Mina vänner sa samma.. härlig människa o tv personlighet 😁"
 • "Bästa svenska serien!!!"


  "Jag har sagt det förr och jag säger det igen - BÄSTA jag sett" "Bästa svenska serien!!!" "Håper den snart kommer til Norge også, forrige sesong var strålende, ble helt hensatt 👍 "Kanonbra start! Wow! Älskar denna serie. Så skickligt gjord med gamla klipp från dåtid. Grattis SVT!" "SVT:s bästa serie genom tiderna!!!"
 • TACK för er fina bevakning av VM i ridsport!


  "VM Ridsport "TACK för er fina bevakning av VM i ridsport! Hoppas att det fortsätter så med fler ridsportevenemang i framtiden - både internationella och nationella. Superbra att man äntligen erkänner ridsporten - en av Sveriges största sporter." "TACK för er fina bevakning av VM i ridsport! Hoppas att det fortsätter så med fler ridsportevenemang i framtiden - både internationella och nationella. Superbra att man äntligen erkänner ridsporten - en av Sveriges största sporter." "Tack SVT för att ni visat så mycket på tv från ridsport VM i Tryon. 😊👍" "Tusen tack för den fina rapporteringen av ridsport VM i tryon!!! Proffsiga kommentatorer, bra intervjuer, bra bilder och allt detta på tv-kanalerna och inte bara på webben! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!" "Jag vill tacka för jättebra sändningar från VM i ridsport! Mycket TV-tid (SVT play i all ära, men internet kan darra), kul med studio på plats, mycket ryttarintervjuer och bra kommentatorer. Heja er!!"
 • "TACK för er grymma journalistik"


  "Vill framföra att jag tycker programledarna var briljanta i utfrågningen av Annie Lööf om Arbetsrätt och LAS turordningsregler. När Annie Lööf t ex inte svarade på direkt fråga från Camilla stöttade Anders snyggt upp sin kollega och återupptog frågan och lät den gå tillbaka till Annie Lööf. Bra teamwork!" "Anders och Camilla är det absolut bästa som hänt detta val. TACK för er grymma journalistik".
 • "Världens bästa Sanna!!! Tack för i år, ses nästa sommar"


  "Sanna, du e en fantastisk kvinna. Sjunger underbart. Vill verkligen se dig i Allsången igen nästa år. " "Tack för i år gulliga Sanna du gör det så bra, med det lugnet du har. Välkommen tillbaka<3" "Världens bästa Sanna!!! Tack för i år, ses nästa sommar" "Jag vill se underhållningsprogrammet Allsång på Skansen i många år till i svt. Jag vill se underhållningsprogrammet Allsång på Skansen för alltid i svt.""Hej och tack för Allsång på Skansen. Ett grymt x-tra tack för att ni lät Bo spela vidare på Svt1. Riktigt stort tack"
 • "Vilken film!!! Jag är rörd till tårar"


   "Vilken fantastisk film! Har precis sett den och är rörd till tårar. Tänker på Ferdinand och hoppas verkligen att han är kvar i livet och att Ulf snart ser honom igen. Hoppas att ni uppdaterar om ni får veta något." "En av de finaste naturprogram någonsin! <3" "Det finaste naturprogram jag sett. Fantastiskt. Trollskt."
 • "En av de bästa serier jag har sett!"


  "Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Äntligen kan min hustru och alla som jag nästan tjatat öronen av, själva se världens bästa spionserie!!! Och jag kan se den en gång till!" "En av de bästa serier jag har sett!" "Fantastiskt bra serie, vill ha säsong 4 också" "Otroligt bra och spännande serie, väntar på säsong 4"

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör