21 februari

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Tittarna tycker

 • "Tack för ett fantastiskt program"


  "Tack för ett fantastiskt program. Så berikande på alla möjliga sätt och Fredrik Lindströms mellansnack har gett mig så mycket. Gillar hans filosofiska allmänmänskliga funderingar. Måtte det komma fler avsnitt så småningom. Vore glad om ni ville framföra mitt tack till Fredrik Lindström. Den fantastiska orkestern är värd ett eget inslag.""Har njutit varenda sekund av programmet, Det har berört på många sätt. Hoppas på att det även blir en uppföljning av ännu fler program av denna typ. Fredrik Lindström känns som given, med sin kunskap och sitt sätt att intressant förmedla budskap.""Tack för en suverän programserie. Suttit bänkad varje vecka - och lånat hem flera poesiböcker från bibblan. Hoppas det blir fler säsonger i framtiden."
 • ”Tusen tack för att ni valde Kattis till programvärd på julafton”


  "Kattis Ahlström på julafton. Fint å sympatiskt 👍👍 bra val av svt""Ok nästa år så vill jag ha: Rolf Lassgård. Kjell Bergqvist. Susanne Reuter. Leif GW. Anna Mannheimer. Helst alla på en gång. 🙌🏻""Så underbart hon är bäst. I år har ni verkligen valt rätt person. Hon är BÄST""Grattis Kattis. Nu blir det en fin jul.En underbar människa.💞💞""Bra val tycker jag. Lugn och fin tjej ,härlig att lyssna på. 😊 På min lista av julvärdar står också Björn Skifs, Måns Zelmerlöw. 😍""Hon blir säkert kalasbra ☺️ å vad roligt att det alltid går till olika människor, detta hedersuppdrag på julafton 😍""Riktigt bra val! Hon är grym 👏😍""Kattis Ahlström som årets Julvärd är ändå ett högst rimligt val. Mer märkligt att hon inte redan varit det. Ett bra val!""Skönt att Ni tar julen på allvar och sänder live på julafton. Håll på traditionerna Mer Jul i TV, Tack””Tusen tack för att ni valde Kattis till programvärd på julafton, nu ser jag med värme fram emot dagen. Önskar henne stort lycka till.””Kattis blir bra 👌🌲🤶 SVT låt det bli en långkörare a la Weise 😀”
 • “Intressant och givande samtal i Babel"


  “Verkligen ett spännande program ikväll!” “Kvällens Babel både intressant och roligt! Vibeke Holst är ju en drömperson att intervjua: facsinerande, ärlig, glad och smart. En riktig naturbegåvning! Jessika avslappad och suverän. TACK FÖR TREVLIG IHÅGKOMMELSE!” “Intressant o givande samtal i Babel med intressanta o inspirerande författare/ kvinnor. 😄🤗🙋” "Så bra program 👍💕"

  "Babel är alltid bäst! Extra intressant reportage i kvällens program om vårt samhälles mätfokus. Tack för att du beskriver det så bra!"

 • "Äntligen! Toppbetyg SVT!"


  "Även om många "inte har några problem alls", så är iallafall jag glad att det kom ett program där man kan få lite mer kunskap om det hela. Det behöver åtminstone jag. Heja SVT!""Äntligen! Toppbetyg SVT! ❤️""En mycket bra program utmärkt inspelat och utförande. Gillade det skarpt. Mer av sådant SVT.""Tack för ett toppen program 💜💜""Jag vill som man tacka för ett bra och intressant program-Klimakteriet. Min fru är 50 år och är sedan ca ett år i klimakteriet. Jag uppskattar att ni tar upp ämnet och därmed ökar. Kunskapen och förståelsen för klimakteriet för såväl kvinnor som män.""Ville bara säga att ERT PROGRAM OM KLIMAKTERIET MED MALIN JAOBSON BÅTH VAR DET MEST VÄSENTLIGA NI SÄNT PÅ LÄNGE. Hon som programledare var perfekt och genuin vilket gav programmet sin guldkant, och att alla fantastiska kvinnor som så öppet ville prata och berätta var fint. Tacka livet för de två timmarna.""Hej SVT, Vilket fantastiskt program - med glimten i ögat har ni belyst oss kvinnor på ett underbart sätt. Ni har helt rätt - vi pratar inte om klimakteriet. Jag är 57 och här fick jag svar på flera frågor. Framförallt känner jag en stolthet - över att vara kvinnan kvinna i mina bästa år. När man är i syd Europa går mogna kvinnor med högt huvud och det tycker jag att vi också ska bli bättre på. Tack alla kvinnor som delade med sig - ni gav mig styrka! (SVT gör så många bra program)"
 • ”Informativt och med glädje och charm, fantastiskt!”


  "En så varm, humanistisk ton detta program har haft. Klokskap. Lågmäld intelligens." Så mycket jag har fått lära mig. Jag är faktisk djupt rörd. Det var så fint gjort av två fina människor och det gjorde mig lycklig. Nu kan jag så mycket mer." "Vilket roligt program! 2 avsnitt kvar. Se det!"   "Hej måste bara skriva till er efter att tittat färdigt på svtplay " Världens sämsta indier". Vilket härligt program som David och Malin gjort, informativt och med glädje och charm, fantastiskt!! Väldigt uppskattat, hälsa dom så gott och jag och min man sitter nu med ett leende på läpparna" "Malin Mendel i " världens sämsta indier" , var så bra. Hon har verkligen tv-personlighet. Hoppas ni kan ha fler program med henne ❤. Gärna om Indien.. hon är grym 😁😍. Mina vänner sa samma.. härlig människa o tv personlighet 😁"
 • "Varför flyttar ni alltid på det här programmet?"


  ”Varför flyttar ni ALLTID på det här programmet till förmån för sport?””Ni bör förklara varför ni hela tiden flyttar på tiderna för Förväxlingen, det är många som blir upprörda när ni inte går ut med en förklaring.””Ni handskas hur som helst med den serien, man vet aldrig när den kommer!””Ni ändrar ständigt sändningarna. Det enda man ser fram emot.”
 • "SVT Play borde bli mer lättnavigerat"


  "Jag tycker överhuvudtaget att SVT Play borde bli mer lättnavigerat med fler parametrar, t.ex. årtal. Ofta hittar man något som verkar intressant, men sen visar det sig att man sett det för några år sedan, speciell när det kallas "seriestart" eller något annat desinformativt."
 • ”Hur kan ni bara sända detta program på SVT Play?”


  ”Dom har gått ut med att det skulle vara UG i dag, och om vad det handlade om, men helt galet så går det bara att se på SVT Play””Hur kan ni bara sända detta program på SVT Play? Vi är många som inte har dator, det är ju diskriminerande.”
 • ”Jag blir så fruktansvärt upprörd över Robins”


  "Jag blir så fruktansvärt upprörd över Robins, i senaste programmet flera gånger gör sig lustig över att Prins Carl Philip har dyslexi!!! Hur tänker ni??? Fy sjutton att göra sig lustig över någon annan. Skämmes!!!!" "Jag sitter o ser på Robins o blir alldeles rasande när han gör sig rolig över en persons stavning, t ex frågor till Carl Philip ”Hur stavas ko resp hö” i två olika frågor. Bytte kanal sen. Många människor i Sverige har läs- och skrivsvårigheter/dyslexi och jag förstår inte varför Robin ska göra sig lustig över det i TV! Mycket osmakligt tycker jag! Det finns många olika funktionsnedsättningar, av olika grad, vilket gör livet besvärligt på olika sätt för så många människor. Att då behöva se någon sitta o på sin betalda arbetstid göra sig lustig över det är oerhört kränkande! Dessutom i TV1 som ändå är en kanal med hyfsat sunt förnuft o känsla." "Jag gillar SVT och de flesta programmen, men nu till söndagsfrukosten blir jag lite betänksam... Tittar på en repris av Robins och där dyker en "frågesport " upp. Robin gör narr av Kristina Lugns utseende, Prins Filips dyslexi, Leif GW´s mage mm. Var finns det roliga i det???"
 • "Det här går utanför satir och blir bara rasistiskt"


  "Jag har sett ert program svenska nyheter från igår och det är förbannat bedrövligt att ni ska agera öppet rasistiska mot kineser i programmet! Jag vill inte att ni ska bortförklara rent förolämpande program med ursäkten att det är på skoj när det inte finns ett gnutta skoj i det." "Att föreslå att vi måste skola alla kineser för att annars kommer dom alla att gå och bajsa utanför våra byggnader, eller bajsa vid matbordet och inte tvätta händerna. Det är förbannat rasistiskt och jag mår illa av den här attityden att kineser får ni förolämpa. Hur kunde ni tillåta sända något sånt här plump? Vem är det som godkänner det här?" "Hur kan ni sända sådant rasistiskt material på SVT. Det är ju helt löjligt. Jesper Rönndahl på sitt program hade ett helt segment om att kineser bajsar på gatan. Helt ofattbart. Min flickvän är från Kina och såg det här segmentet och är nu rädd för att bli mobbad i Sverige tack vare det här." ”Det här går utanför satir och blir bara rasistiskt med olika nidbilder av Kina och kineser, t.ex. i användandet av uttryck som ”chingchong”.”
 • ”Jag vill se mer animerad film, bra tecknad film på SVT”


  ”SVT måste förbättra sitt filmutbud. Som tittare är man verkligen sugen på att få se lite nya filmer och inte bara sådant man redan sett flera gånger. Jag vill se mer animerad film, bra tecknad film på SVT, för i första hand barn men också för vuxna. Jag önskar att ni visar Lasse Maja, Ballerinan och uppfinnaren och den senaste versionen av Tjuren Ferdinand och Mordet på Orientexpressen.”

 • Vi är många som älskar Westernfilmer


   ”Vi är många som älskar Westernfilmer. Snälla, sänd dem oftare! Det finns så många att välja på med Gary Cooper, Henry Ford, Alan Ladd, Errol Flynn, Cary Grant m fl. Ni kan väl inte bara visa filmer där Nils Poppe dansar med Anna-Lisa Ericsson?”
 • Sänd en av Deemas populäraste filmer


  Madame Deemas underbara resa: "Sitter just nu och kollar, det är verkligen en fin serie ni låtit oss följa. Det är ett avsnitt kvar, nästa veckas! Hade det inte varit Underbart om SVT köpte in rättigheterna till en av de populäraste filmerna Deema varit med i ?! Låt översättarna lägga textning till rullen och sänd den sedan inom snar framtid."   
 • Mer av kunniga herrar


  ”Det vore härligt att se mer av Herman Lindqvist, Peter Englund och Christopher O´Regan. Dessa herrar har så mycket kunskap att dela med sig av och gör det på ett fantastiskt sätt.”

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör