16 december

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Önskereprisen

 • Niklas åker till Istanbul för att prya på restaurang Mikla.

  Niklas Ekdahls matresa


  "Visa Niklas mat från 2013 igen när han gjorde en matresa i olika länder bl a Turkiet."
 • Vilse i pannkakan

  Vilse i pannkakan


  "Hej SVT! Tack för att ni visar Vilse i Pannkakan på SVT Play så att jag en gång för alla kan göra upp med min barndoms demoner. Jag kommer med all sannolikhet att drömma mardrömmar igen, precis som jag gjorde som barn hahaha. Ha en toppendag" Kolla Vilse i pannkakan du medlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Änglagård

  Änglagård med Rikard Wolff


  SVT:s tittarservice har i veckan få ta emot många önskemål från tittare som vill se filmer där nyligen bortgångne skådespelaren Rikard Wolff medverkar.
  ”Med anledning av Rikard Wolffs bortgång vill jag se att ni hedrar honom genom att visa alla Änglagårdsfilmerna.”
 • Utsläpp från industri.

  Program om klimathotet


  ”Varför inte fler program om klimathotet? Ni spelar en viktig roll som informatör – våra barns framtid är på spel och ni på SVT kan göra mycket mer – snälla gör något!”
 • Nåid (Sofia Jannok)

  Midnattssol


  "Jo vi vill ha en uppföljare SVT!"
 • First Aid Kitt

  Sänd First Aid Kit-konserten igen


  "Hej! Jag har precis lyssnat på First Aid Kid:s konsert där de tolkar Leonard Cohen. Och jag är helt tagen! Fantastisk konsert, bland det absolut bästa som visats i SVT! TACK! Det här programmet måste spridas över världen, inte minst till Kanada och USA! Jag är övertygad om att tv-tittarna där kommer att älska det."
  "Snälla, visa konserten där First Aid Kit tolkar Cohen på Dramaten fler gånger…"
 • Bilkö

  Vill ha ett trafikprogram


  "Undrar varför ni inte har ett trafikprogram som informerar och ger goda råd om trafiken och fordon. Så som det är i dag bör ni ge mer info om vad som händer i trafiken och i fordonstekniken. Kom ihåg att det inte bara ska handla om bilar utan (ALLA) fordon så som cyklar, mopeder, motorcyklar, fyrhjulingar samt kopplingsfordon mm. Detta är ett stort behov av i dag när det händer så mycket inom trafik & fordon."
 • Den vita stenen

  Klassiska barnprogram


  "Jag undrar när Barnkanalen ska börja sända gamla program igen som Herkules Jonssons storverk, Trolltider, Den vita stenen, I väntan på en Snilleblixt och andra äldre SVT-program. Tänkte på detta eftersom ni sänder ett gammalt 60-talsprogram som Pippi Långstrump många gånger i repris, men att andra program knappt visas. Även om en del av dessa finns på Öppet Arkiv så tycker jag att barn idag också måste få se de här klassiska programmen. Som kompensation för de snabba och skrikiga dataanimerade programmen som sänds ibland på kanalen".
 • Svensson, Svensson

  Svensson, Svensson


  ”Svensson Svensson måste vara Sveriges mest älskade humorserie. Man kan se den hur många gånger som helst. Karaktärerna kan man sitta och njuta av, framförallt de olika scenerna med sina repliker. Kan inte mer än säga att de är helt fantastiska. Därför är jag så oerhört glad och tacksam för att "Öppet arkiv" väljer att lägga ut de här svenska filmerna som man minns sen barnsben. :) Vad säger ni själva om familjen Svensson Svensson? Är det något avsnitt som ni bara älskar att titta på om och om igen? Vilken karaktär sticker ut mest? :) Tack Öppet arkiv! Ni är bäst! <3”
 • Hasse å Tage i Mosebacke Monarki.

  Helkväll med Hasse och Tage


  "Öppet arkiv i all ära, men jag har ett förslag: önskar en helkväll i tvåan, gärna en lördag, med Hasse (och Tage) där man kan avsluta med någon av hans filmer. Jag är övertygad om att ettan denna kväll får färre tittare, vi som passerat 50 är ju majoritet när det gäller tv-tittande. Är inte detta ett bra förslag?"
  ”Med anledning av Hasses bortgång skulle jag vilja att ni visar klippet Guben i låddan."

Tidigare tittarna tycker