25 april

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Nytt om namn

 • Rasmus Ejneberg


  Rasmus Ejneberg har tillsvidareanställts som programledare för lokala nyheter med placering på redaktionen SVT Nyheter Stockholm. Rasmus kommer närmast från en tjänst som redaktör på Brottscentralen, Expressen.Innan dess var han liveprogramledare på TV4. Rasmus har även vikarierat på SVT Nyheter Stockholm som programledare och reporter.Han börjar sin nya tjänst den 15 maj.

  (25 april 2018)
 • Anders Naeselius


  Anders Naeselius lämnar jobbet som redaktör på SVT:s
  riksnyheter för att från och med 17 september bli ny dagredaktör på Ekot.

  (25 april 2018)
 • Signe Oskarsson


  Signe Oskarsson har tillsvidareanställts som redaktör med digital spetskompetens på ATV Göteborg. Signe arbetar i dag med utveckling av Opinion Webb. Hon kommer att vara föräldraledig under resterande del av 2018 och börjar sedan sin tillsvidareanställning den 1 januari 2019.
  (16 april 2018)
 • Camila Astorga Diaz


  Camila Astorga Diaz har tillsvidareanställts som redaktör med digital spetskompetens på ATV Göteborg. Camila arbetar idag med produktion och utveckling för programavdelning Nöje/Fakta, ett arbete som hon till en början fortsätter med.

  (16 april 2018)
 • Fatimah Örtenblad


  Fatimah Örtenblad börjar som produktionsplanerare på SVT Sport den 20 augusti. Fatimah jobbar idag som personalplanerare hos MTR, Stockholms tunnelbana, och spelar innebandy i Huddinge IK. Hon ersätter Kajsa Christensson som har gått till Allmän-tv som chefsassistent.
  (16 april 2018)
 • Kajsa Christensson


  Kajsa Christensson är ny chefsassistent på Allmän TV. Hon är assistent till Maria Groop Russel, divisionschef ATV, och Andreas Bedinger, chef ATV Stockholm.Kajsa kommer senast från SVT Sport där hon de senast två och ett halvt åren jobbat som produktionsplanerare för reportergruppen.
  (12 april 2018)
 • Ulrika Midunger


  Redaktörsgruppen på ATV Malmö får ny gruppchef från och med 1 maj. Det är Ulrika Midunger som kommer att jobba 50 procent som gruppchef och 50 procent som projektledare. Ulrika kommer att fullfölja samtliga de projekt som hon nu leder och därefter fortsätta med Antikrundan och Stjärnorna på slottet.  (11 april 2018)
 • Charlotta Lambertz


  Charlotta Lambertz tar över som redaktör för Vipåtv efter Marika Ireblad som lämnade SVT i slutet av februari för en tjänst som kommunikationschef för Opus Bilprovning AB.Charlotta har lång journalistisk erfarenhet, senast som chefredaktör för lokaltidningen Kanalen i Åkersberga/Vaxholm, och har dessförinnan bland annat jobbat på SVT Nyheter som redigerande reporter.
  (6 april 2018)
 • Armin Hafizovic


  Armin Hafizovic flyttar den 1 april till Centrala Flöden inom SVT Produktion & Teknik i ny roll som produktägare CasparCore. Han kommer även fortsatt att vara placerad i Växjö.
  (5 april 2018)
 • Håkan Wikström


  Håkan Wikström tillträder den 3 april som publiceringschef SVT Sport. Han kommer närmast från SVT Nyheter Uppsala där han var redaktionschef. Håkan startade sin journalistiska karriär på Enköpings-Posten 1989 och har en bakgrund som sport- och nyhetschef på UNT, editionschef på expressen.se och chef för live-tv på Aftonbladet.
  (3 april 2018)

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress